Detalii
Poze [0]
Video [0]
Informatii

Alexander Hotel Bucuresti

Adresa: Sos. Pipera - Tunari, nr. 1/VI, Bucuresti, judeţul Bucureşti

Camere: 50

Rezerva telefonic: 031.42.55.106

Preturi incepand de la: 115.00 / cameră

Descriere Hotel Alexander Bucuresti

Hotelul Alexander este amplasat in nordul Bucurestiului, in apropierea centrului de conferinte RomExpo, cu acces usor spre centrul orasului (10 - 15 minute), spre aeroportul Baneasa (15 minute) si spre aeroportul Otopeni (25-30 minute).

Hotelul Alexander dispune de 2 sali de evenimente cu capacitati de 150 si 240 de locuri. Pe timpul verii este disponibila o terasa cu capacitatea de 150 de locuri. De asemenea, mai exista si 3 sali de conferinte modern echipate.

 

Facilitati cazare Hotel Alexander Bucuresti GeneralReceptie 24/24 h, Bar, Continental Breakfast, Design Hotel, Elevator, Express Check-In/Check-Out, Free Parking, Heating, Luggage Storage, Newspapers, Non-Smoking Rooms, Restaurant, Rooms/Facilities for Disabled, Safety Deposit Box, Soundproofed Rooms, TerraceActivitatiFitness Center, Jacuzzi, Sauna, Spa and Wellness CenterServiciiAirport Shuttle, Business Centre, Car Rental, Currency Exchange, Dry Cleaning, Fax/Photocopying, Internet Service, Ironing Service, Laundry, Meeting/Banquet Facilities, Room Service, VIP Room FacilitiesLocatieCity Centre, Near Airport, Near Exhibition Centre Camere Hotel Alexander Bucuresti
  • Single
  • Double
  • Apartament
Mâncare şi băutură Hotel Alexander Bucuresti

In cadrul hotelului gasiti restaurante de lux care va ofera mancaruri deosebite, romanesti si internationale, precum si o gama variata de mancaruri macedonene. Pentru evenimente mai putin oficiale, terasa si restaurantele fast food le ofera clientilor solutia ideala.

Informaţii cazare Hotel Alexander Bucuresti

Hotelul Alexander este dotat cu o sala de fitness moderna, precum si cu jacuzzi si camera de masaj.

Politici Hotel Alexander Bucuresti Anularea unei rezervări: Rezervarea se poate anula fara penalitati cu 1 zi inainte de data sosirii clientului la hotel. Daca rezervarea se anuleaza mai tarziu sau in cazul in care clientul nu se prezinta la hotel, se va taxa tariful aferent primei nopti de cazare.Check in: Incepand cu ora 14.00Check out: Pana la ora 12.00Copii şi paturi suplimentare: Copii intre 0-5 ani sunt cazati gratuit cand folosesc paturile existente. Copii sub 2 ani sunt cazati gratuit in patuturi. Patul suplimentar se taxeaza 35 Euro/noapte, la care se adauga si costul micului dejun in valoare de 15 Euro. Este acceptat maxim 1 pat suplimentar in camera.  Animale de companie: Nu este permis accesul cu animale de companie.Modalitaţi de plată: Cash la receptie. Ordin de plata. Carte de credit.Breakfast:

Micul dejun este inclus in tariful camerei.

 


web : www.alexanderhotel.ro