Detalii
Poze [0]
Video [0]
Informatii

GO RENT A CAR

SC GO RENT A CAR ofera servicii profesionale de inchiriere masini innBucuresti, Constanta si Brasov. Se pot inchiria masini si in alte orasenaplicandu-se o taxa suplimentara. Dorim sa ne impunem pe piata deninchirieri auto prin serviciile noastre ireprosabile, profesionalism sinflexibilitate in optiunile si pachetele noastre.

nPunem la dispozitie si soferi pentru masinile de inchiriat cat sinasistenta rutiera non stop. In Bucuresti ne-am impus datoritanserviciilor de calitate pe care le-am oferit iar clientii nostrii aunrevenit cu placere ori de cate ori au avut nevoie de o masina deninchiriat. Pentru deplasarile rapide in Bucuresti sau in Romania ainnevoie de o masina ce functioneaza perfect iar GORENTACAR va oferanexact acest lucru. Parcul nostru auto este constituit din masini noi cunreviziile la zi.

nPentru perioade mai mari preturile se pot negocia. Nu uitat ca putetininchiria o masina cu sofer tot de la noi la preturi imbatabile. Nunexista firma de rent a car cu preturi atat de mici si masini atat denbune. Firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitienasigurandu-va tot ce aveti nevoie pentru o calatorie sigura si placuta.nNoi punem pret pe calitatea serviciilor noastre si a masinilor deninchiriat astfel incat sa ne asiguram ca veti reveni.

Ne puteti contacta la telefoanele:
n0726 78 19 24
n0767 91 58 95
nsau folosind formularul de mai jos.

web : www.gorentacar.com.ro


 

Inchirieri auto Bucuresti Romania inchirieri auto, inchirieri masini, rent a car, masini de inchiriat, inchirieri autoturisme, inchiriere masini, Rent a Car Bucuresti, Aeroport, Otopeni, Baneasa, Bucuresti, Romania