Detalii
Poze [0]
Video [0]
Informatii

Bliss Hotel Bucuresti

Adresa: Str. Sapte Drumuri, nr. 4 C, Bucuresti, judeţul Bucureşti

Camere: 15

Rezerva telefonic: 031.42.55.106

Preturi incepand de la: 69.00 / cameră

Descriere Hotel Bliss Bucuresti

Situandu-se intr-o pozitie privilegiata, aproape de centrul capitalei si oferind spatii de cazare luminoase si stilate, Hotel Bliss reprezinta o alegere ideala atat pentru afacei,cat si pentru recreere. Impresionanta fatada lasa sa iasa la iveala inca de la intrare atmosfera calda si primitoare a hotelului. Puteti savura bauturi la elegantul bar sau puteti servi combinatia reusita de preparate traditionale si inovative in decorul rafinat al restaurantului. Ca avtivitati, va puteti delecta vizitand numeroasele atractii culturale si istorice la care aveti acces usor si rapid, hotelul fiind situat in apropierea retelei de mijloace de transport public.

Facilitati cazare Hotel Bliss Bucuresti GeneralReceptie 24/24 h, Bar, Elevator, Heating, Luggage Storage, Non-Smoking Rooms, Restaurant, Safety Deposit BoxServiciiBreakfast in the Room, Dry Cleaning, Fax/Photocopying, Free Wi-Fi Internet Access Included, Internet Service, Ironing Service, Laundry, Room Service Camere Hotel Bliss Bucuresti
  • single
  • dubla
  • apartament
Mâncare şi băutură Hotel Bliss Bucuresti

Hotelul Bliss este un restaurant de 3***. Meniul contine in principal preparate din bucataria traditional romaneasca, bazate pe cele mai proaspete ingrediente. Acesta include o paleta larga de feluri de mancare traditionale, deserturi delicioase, toate servite intr-o atmosfera prietenoasa si de un personal bine pregatit. Toti clientii nostri vor avea parte de o experienta de neuitat!

Informaţii împrejurimi Hotel Bliss Bucuresti

# Arcul de Triumf 3.1 km # Ateneul Roman 4.1 km # Muzeul National de Istorie 3.9 km # Parcul Cismigiu 4.2 km # Parcul Titan 0.9 km # Bucuresti Mall 1.8 km # Aeroportul Baneasa 9.1 km # Aeroportul International Otopeni 16.6 km

Politici Hotel Bliss Bucuresti Anularea unei rezervări:

Rezervarea se poate anula fara penalitati cu 2 zile inainte de data sosirii clientului la hotel (se ia ca punct de referinta ora 12.00 din ziua sosirii).

Daca rezervarea se anuleaza mai tarziu sau in cazul in care clientul nu se prezinta la hotel, se va taxa tariful aferent primei nopti de cazare.

Check in:

Incepand cu ora 14.00

Check out:

Pana la ora 12.00

Copii şi paturi suplimentare:

Copii intre 0-5 ani sunt cazati gratuit cand folosesc paturile existente.

Copii sub 2 ani sunt cazati gratuit in patuturi.

Patul suplimentar se taxeaza 35 Euro/noapte.

Este acceptat maxim 1 pat suplimentar in camera.

Paturile suplimentare şi paturile de copii sunt disponibile la cerere şi trebuie confirmate de către hotel.

Animale de companie:

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Modalitaţi de plată:

Cash la receptie

Ordin de plata

Carte de credit

Breakfast:

Micul dejun este inclus in tariful camerei.

 


web : www.hotel-bliss.ro