Detalii
Poze [0]
Video [0]
Informatii

Berthelot Hotel Bucuresti

Adresa: Str. Gen. Berthelot nr. 9, sect. 1, Bucuresti, judeţul Bucureşti

Rezerva telefonic: 031.42.55.106

Descriere Hotel Berthelot Bucuresti

Localizat chiar in inima Bucurestiului, Hotel Berthelot ofera oaspetilor sai o experienta unica, in care intimitatea, luxul si avangarda sunt cuvinte cheie. Hotelul dispune de 43 de camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati, Internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV. Hotelul a fost mobilat si decorat complet in anul 2009. Construit din materiale moderne pastreaza in acelasi timp infatisarea clasica, Hotel Berthlot se afla chiar la coltul cu b-dul Berthelot si strada Luterana ,in apropiere de principala artera de promenada din Bucurestiul anilor 1800 si cel Interbelic (calea Victoriei).

Informaţii cazare Hotel Berthelot Bucuresti

Detinand un personal calificat si organizat, punem la dispozitia clientului, servicii la standarde ridicate. Servicii suplimentare oferite clientilor, in regim gratuit: trezirea clientilor la ora solicitata siguranta pastrarii obiectelor de valoare acordarea de prim ajutor servicii posta si fax posibilitatea multiplicarii documentelor acordarea de informatii in ceea ce priveste orarele si ruta mijloacelor de transport, a spectacolelor, a starii meteo predarea si expedierea corespondentei comenzi taxi asigurarea umbrelelor in caz de ploaie conexiune internet de mare viteza in camera procurarea si rezervarea biletelor pentru eventuale spectacole servirea micului dejun in regim de bufet informatii turistice si culturale rezervari bilet avion si tren Acestor servicii in regim gratuit, li se mai adauga acelea oferite contra cost: servicii spalat curatat haine airport pick mini-bar room service rent a car inchiriere laptop

Politici Hotel Berthelot Bucuresti Anularea unei rezervări:

Rezervarea se poate anula fara penalitati cu 2 zile inainte de data sosirii clientului la hotel (se ia ca punct de referinta ora 12.00 din ziua sosirii).

Daca rezervarea se anuleaza mai tarziu sau in cazul in care clientul nu se prezinta la hotel, se va taxa tariful aferent primei nopti de cazare.

Check in:

Incepand cu ora 14.00

Check out:

Pana la ora 12.00

Copii şi paturi suplimentare:

Copii intre 0-5 ani sunt cazati gratuit cand folosesc paturile existente.

Copii sub 2 ani sunt cazati gratuit in patuturi.

Patul suplimentar se taxeaza 35 Euro/noapte.

Este acceptat maxim 1 pat suplimentar in camera.

Paturile suplimentare şi paturile de copii sunt disponibile la cerere şi trebuie confirmate de către hotel.

Animale de companie:

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Modalitaţi de plată:

Cash la receptie

Ordin de plata

Carte de credit

Breakfast:

Micul dejun este inclus in tariful camerei.

 


web : www.hotelberthelot.ro